Взявши мене під руку, Віка привітала мене, поцілувавши у щоку, і ми пішли у виділену нам кімнату. Увійшовши до кімнати, ми скинули з себе верхній одяг, залишившись в одній білизні. Я першим пішов приймати душ. Вийшовши з підготовчої кімнати абсолютно голим і витираючись рушником, я помітив, як туди прошмигнула Віка, взявши з собою досить значних розмірів сумочку. Мій погляд впав на журнальний столик, дывчата голы де вже були розкладені фалоімітатори різних товщин і довжин, наручники, анальні кульки, батіг і найгостріший кортик. «Ну, добре» - подумав я, - «фалоси і нагайки я знаю для чого, але для чого потрібен кортик?»
У двері постукали, і офіціантка внесла покладене в таких випадках охолоджене шампанське та фрукти. Налив пузирящіеся напій по фужера, я почав чекати свою сьогоднішню коханку. Її довго не було. Я не розумів, чому вона так довго не з'являлася. Я люблю, коли жінки нафарбовані і одягнені сексуально під час зносин, але в минулий час, це модно було зробити вже рази три. Моє бажання поступово згасало, як раптом двері до сусідньої кімнати відчинилися і увійшла Віка.