У мене, від побаченого відвисла щелепа. Її вигляд примусив зупинитися моєму диханню. Віка була одягнена в довгі чорні блискучі чоботи на тонких, довгих каблучках, що доходили їй до колін, панчохи в дуже крупну сітку і висять на підтяжках. Лобок і попку прикривали дуже тонкі шкіряні трусики. Талію, тісно звужуючи, обхоплювала золотий ланцюг з великими ланками. Кожний жакет яскраво-рожевого кольору прикривав їй тільки спину, а на руки були надіті гладкі рукавички, які доходили їй до самих ліктів. Шийку Вікі обхоплювала шкіряний обруч з величезною кількістю гострих шипів. Такі ж обручі тільки поменше, прикрашали обидві її руки. Яскраво-червоні губи та фіолетова розмальовка над очима, укупі з рожевими щоками, робили її дуже спокусливою. На голові Віка зробила два хвостика в різні боки, повісивши на них величезні бантики, як у школярки. Але не це мене здивувало. Кількість елементів пірсингу, за час перебування її в підготовчій кімнаті, удесятірілось. На пупку вже висіло кілька ланцюжків різної довжини і товщини. На їх кінчиках голі малолєтки фото висіли камінці різних забарвлень і розмірів. У пупок була ушита вже не одна, а три сережки. Піднявши погляд вище, я побачив, як у кінчики сосків Вікі були вставлені два великих сапфіра. Крізь самі соски були просмикнути маленькі колечка, пов'язані між собою ланцюжком. Також ланцюжка звисали з самих колечок вниз. У вушка дівчини, крізь численні дірочки зроблені по всій довжині, було вставлено штук по п'ятнадцять сережок різних форм і розмірів. Були серед них і великі циганські кільця, і тоненькі ланцюжки та маленькі люстри, вагою грам по 10. Брови, і навіть повіки Вікі, були вже пронизані великою кількістю колечок і сережок. Вона б навіть при дикому бажанні, не змогла б зімкнути ні одне око. На ніздрях дівчини було також кілька колечок і камінчиків, але найбільше мені сподобалося, велике і товсте кільце, просмикнути крізь ніс, як у бика. Його нижній край висів навіть нижче губ Вікі, кожна з яких була пронизана п'ятьма маленькими колечками, однакового розміру. Відкривши рот, дівчина показала мені покритий камінчиками і намистинами мову. Намистинки також покривали внутрішні сторони щік Віки. Дослідивши тіло дівчини поглядом, я опустився на її