промежину. «Що ж творитися там?» - Подумав я, побачивши, як з під вузького трикутника трусиків, який прикриває лобок, вилазили кілька золотих ланцюжків, не вмістилися в цьому щільно набитому трикутничків. Все тіло Вікі іскрилося розтертими по ньому блискітками.
Вид дівчата мене одночасно порушував і лякав. Я з побоюванням і інтересом дивився на неї.
- От і я! - Весело проворкувала, злегка зміненим, голосом Віка. Її добрий настрій передався мені і я розслабився. Вона підійшла до мене, і, поклавши мені руки на плечі, злегка натиснувши шипами, пошептала: - Я хочу бути сьогодні твоєї рабинею. Роби зі мною, що захочеш.
Я ніколи не був у ролі господаря і взявся обдумувати, як краще увійти в роль. Я простягнув дівчині шампанське, і ми спробували випити на брудершафт, але у Віки нічого не вийшло, тому що вона, цокаючи кільцями по краю келиха, лише пролила все на себе. Я занурив у шампанське палець молоды дывчата , і, вставивши їй в рот, відчув, як вона жадібно смокче його. Я, непомітно взявши зі столу наручники, завів руки за спину дівчини. Я намагався поцілувати її взасос, але численні колечка і те велике кільце, перетворили мій поцілунок в лизания губ. З руками за спиною Вікі я впорався краще. Коли клацнули наручники, зв'язали їй ззаду руки, вона відскочила від мене, глянувши вивчаючим поглядом. Я взяв у руки батіг.
- На коліна, - намагаючись бути, як можна грізніша прошипів я, - На коліна сука!