скорочуватися, при цьому все тіло дівчини наче зсудомило, вона застогнала ще голосніше. Її оргазм тривав близько хвилини, потім я вийняв свої пальці з піхви, вони були вологі. Я звернув увагу що статеві губи розійшлися відкриваючи вхід у піхву з якого стікала маленька білувата крапелька, а клітор трохи випинається з під шкірної складки.
Задовольнивши дівчину я не збирався на цьому зупинятися і скориставшись її розслабленням вирішив нарешті трахнути її. Так як вона весь цей час перебувала на фото голі дівчата 12 років кріслі, то позиція для сексу була не дуже зручна, але вибирати не доводилося. Я закинув її ноги до себе на плечі, руками вперся в спинку крісла. Мій член знаходився якраз навпроти її щілини. Я трішки зрушив низ живота і просунув голівку між її губками і сал водити членом між ними поки не проникаючи всередину, потім відчувши що дівчина стала рухатися у напрямку до мого члену насажіваясь на нього я різко увігнав його у всю довжину. Завмерши в такій позиції я насолоджувався щільним захопленням її піхви. Дівчина не витримала першої і сама стала піддавати стегнами до мене на зустріч тут і я перейшов до активних дій - витягаючи член майже до самої головки я тут же вганяв його назад