продовжував пестити її клітор. Спочатку тільки один палець проникав у її щільний і неопрацьовані задній прохід, але поступово завдяки моїм старанням обидва пальця стали ковзати в ньому. Зрозумівши, що час прийшов, я спочатку увійшов в піхву, зробивши в ньому пару рухів, а потім надіслав головку члена до анусу і спробував просунути її всередину. Вставивши тільки ледь-ледь, я почув різкий крик дівчини, і вона стала фото дівчат 18 років вириватися. Вона сказала, що їй дуже боляче і що туди вона мені не дасть. Довелося завершити справу банальним траханьем пілотки. В помсту я скінчив їй в рот, змусивши проковтнути всю сперму. Потім ми повністю задоволені разом заснули.
Вранці я прокинувся першим, у мене трохи боліла голова після вчорашньої п'янки, але в пам'яті все чітко збереглося про вчорашню оргії, до того ж поруч лежало прекрасне підтвердження того, що сталося. Дівчина ще спала, вона лежала на боці, спиною до мене виставивши попу, а так як у мене досить жарко ми спали без ковдри, бачачи таку прекрасну картину я відразу збудився. Будити дівчину не хотілося, та й на тверезу голову вона могла і відмовити, тому двома пальцями я розсунув її статеві губи оголивши вхід в